ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ

http://eael.tk/

ή εναλλακτικά:

http://eaele.wordpress.com/

 

Με αφορμή τη συνάντηση με τον πρύτανη κ. Τσάρτα, η οποία πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 20/11/2013 στο κτήριο Γεωγραφίας, η Επιτροπή Αγώνα Εστιών και οι αλληλέγγυες – αλληλέγγυοι βγάζουν κείμενο – απάντηση στα λεγόμενα αυτού περί αντικατάστασης των συγκεκριμένων διοικητικών υπαλλήλων που δήθεν στοχοποιήθηκαν από εμάς.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι, όπως και κάθε υπάλληλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ακολουθούν τη συγκεκριμένη πολιτική που τους επιτάσσει κάθε φορά ο «ανώτερος», οι πρυτανικές αρχές, οι οποίες  αναδεικνύουν το βρώμικο ρόλο τους στρέφοντας την πανεπιστημιακή κοινότητα σε αναμεταξύ της σύγκρουση.

Συνεπώς,  με δεδομένο ότι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη σημερινή συνάντηση, για το μόνο που δεσμεύτηκε είναι η απομάκρυνση κάποιων διοικητικών υπαλλήλων της μέριμνας, ρίχνοντάς μας ευθύνες, δηλώνουμε ρητά ότι είμαστε ενάντιοι στην οποιαδήποτε απομάκρυνση διοικητικών υπαλλήλων.
από μεριά μας, αν κάποιος πρέπει να απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο αιγαίου, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι οι πρυτανικές αρχές.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απομάκρυνσης διοικητικών υπαλλήλων, διακηρύσσουμε ότι το κτήριο της διοίκησης θα καταληφθεί και δε θα ξανανοίξει  χωρίς αιτήματα και διαπραγματεύσεις.

 

                                         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΣΤΙΩΝ  ΛΕΣΒΟΥ
                                                  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

Advertisements

2 responses to “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ

    • Δεν πολυκατάλαβα την ερώτησή σου… Πάντως η κατάληψη δεν είναι αξιοθέατο για να την τραβάνε φωτογραφίες. Ότι έχουν να πουν τα άτομα της Επιτροπής Αγώνα Εστιών Λέσβου και οι Αλληλέγγυοι/Αλληλέγγυες , το λένε μέσα από τα κείμενά τους, τα οποία μέχρι στιγμής καμιά τοπική εφημερίδα, δεν τα έχει βγάλει αυτούσια σε έντυπη μορφή, για προφανείς λόγους…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s