Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

από atomo pou vriskotan sthn en logo syneleysh

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Η ΔΑΠ από το κεντρικό της γραφείο στη Μυτιλήνη, έβγαλε κείμενο, έπειτα από το Βατερλό της στην γενική συνέλευση της Γεωγραφίας (22/11/2013), στο οποίο  κατηγορεί με ψευδείς δηλώσεις τους καταληψίες της διοίκησης. Συγκεκριμένα αναφέρει την ύπαρξη σιδερογροθιάς και την απειλή προς αυτούς ότι δεν θα βγουν ζωντανοί από την αίθουσα, αν δεν αναιρέσουν την πρότασή τους για ανοιχτή Διοίκηση, δηλώσεις τόσο ψευδείς όσο και χυδαίες, που ακόμα και για τα ασπόνδυλα της ΔΑΠ ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Επίσης αναφέρουν πως οι καταληψίες φόβιζαν τον κόσμο να μην ψηφίσει ανοιχτή Διοίκηση ( πράγμα που δεν συνάδει με το αποτέλεσμα του πρώτου ψηφίσματος όπου και πέρασε η πρόταση της ΔΑΠ ). Από αυτά συμπεραίνουμε ότι ή τα στελέχη της ΔΑΠ κάνουν χρήση παραισθησιογόνων ουσιών ή ότι το μεγαλοστέλεχος της ΔΑΠ ( ο οποίος από ότι φαίνεται , μάλλον, είναι και αυτός που έγραψε το εν λόγω  έκτρωμα, αν και δεν ήταν παρόν στη συγκεκριμένη συνέλευση ) δεν ενημερώθηκε καλά από τα σκυλάκια του.

Όσο για το τραπεζάκι της ΔΑΠ η διοίκηση δεν έχει κομματικά τραπεζάκια, συνεπώς είναι αδύνατον η φωτογραφία να προήλθε από την κατειλημμένη  διοίκηση.

Και όσον αφορά την εμετική αερολογία περί φασιστοδημοκρατών, να υπενθυμίσουμε, πως στους κόλπους της ΔΑΠ, φιλοξενούνταν καιρό  τώρα χρυσαυγίτες και λοιπά εθνίκια, τα οποία δεν ντρέπονταν τόσο καιρό, σε κάθε εκλογική νίκη της ΔΑΠ, να χαιρετάνε, αναίσχυντα, ναζιστικά, εντός του πανεπιστημιακού χώρου. Επίσης πολλοί δαπίτες ευθαρσώς στηρίζουν χουντικά καθεστώτα ανοικτά, από διαπροσωπικές κουβέντες μέχρι και social media. Δεν χωράνε στο πανεπιστήμιο μας, δεν χωράνε στην κοινωνία που ονειρευόμαστε.

Επίσης << ιστορική >> πλέον φιγούρα για το πανεπιστήμιό μας αποτελεί το πρώην μεγαλοστέλεχος της ΔΑΠ, ο οποίος μετά το χρηματικό καβάντζωμα  από την Πολιτιστική εβδομάδα το 2009 προσχώρησε <<φιλικά>> στους κόλπους της χρυσής αυγής.

Το καρκίνωμα που ακούει στο όνομα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πουλώντας παραμύθια για κάποιο υποτιθέμενο ξυλοδαρμό και για υποτιθέμενες ( ανείπωτες ) απειλές, προσπαθεί να καλύψει με τον μανδύα του θιγμένου το φασιστικό του προσωπείο.

Επίσης να έχουμε κατά νου ( μια φημολογία; )ότι ενδεχομένως ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε αρνηθεί, λόγω  των δίκαιων αιτημάτων των καταληψιών, σε αίτημα των πρυτανικών αρχών να επέμβει στην κατάληψη της διοίκησης, χρειαζόταν μια πολύ καλή δικαιολογία επέμβασης, σαν αυτή που του χαρίσανε τα σκυλιά των πρυτανικών αρχών ( οι ΔΑΠΙΤΕΣ ).

Όντας αμείλικτα ενάντια σε κάθε μορφής ναζιστικής και φασιστικής απειλής, δηλώνουμε πως δεν θα ανεχόμαστε άλλο πια τους δαπίτες, που μολύνουν το πανεπιστήμιό μας, και χρησιμοποιούν τον όρο <<φασισμό>> χωρίς να έχουν ιδέα τι ορίζει ( ή που τουλάχιστον έτσι θέλουν να μας κάνουν να νομίζουμε ).

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους, που τόσο καιρό κάνουν πλάτες στους νεοναζί, δεν θα γίνουν άλλο πια ανεκτές.

Όποιο χέρι χαιρετά ναζιστικά θα κόβεται και οι προασπιστές αυτών θεωρούνται συνυπεύθυνοι…

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Γεωγραφίας

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Επιστημών της Θάλασσας

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Κοινωνιολογίας

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Περιβάλλοντος

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

Άτυπη Αντιφασιστική συσπείρωση τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Καποδιστριακού Αθήνας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s